TACK!!!!

Tack ALLA som kom till invigningen i torsdags. Jag är sååå glad, lycklig, överväldigad och tacksam för all positiv respons från alla härliga som kom och förgyllde denna kväll. 

Naturligtvis ett extra stort TACK till gänget på Juan Font; Miguel (en sådan klippa), Molly (Göteborgs mest älskvärda) och grymma Johan (som levererade på topp trots att han kom direkt från flyget från USA) - ni är Göteborgs bästa!!!!

Sist (men inte minst...) så ett varmt tack till min grymme man Marcus som trotsade alla förutfattade meningar om män och lyckades sköta både skärmaskinen (BERKEL) med Pata Negra och disken samtidigt...jag är imponerad :-)

Jag hoppas att alla njöt av kvällen lika mycket som jag gjorde!

Varmaste kramar och välkomna tillbaka!!!!!

OJ, glömde (börjar bli ett långt tacktal... ;- ) Göteborgs bästa och helt klart godaste glass, Lejonet & Björnen, som bjöd på sin underbara Saffran & honungs glass, så god! Synd att du inte  hann komma Katarina...kram